Bejelentés


Gallus Pigeons

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Keresés a honlaponÜzenőfal


Név:

Üzenet:

Molnár Mihály vagyok a GALLUS postagalamb dúc megálmodója létrehozója 1964évben születtem.

Magyarországon, Debrecenben élek.

Tenyésztői pályafutásomat 1982-ben kezdtem Kunmadarason. Kis létszámmal dolgozom mivel kevés az időm így kis családom és Kanczel Józsi barátom és szomszédom segítségével amit nagyon köszönök.

Hosszú éveken át voltam a kumadarasi R-29 Magyar Postagalambsport Egyesület vezetője.

2007-től a debreceni S-10 Csapókerti Postagalambsport Egyesület tagja voltam. Azután szitén Debreceni S-01 egyesület tagja vltam.Jelenleg a Debreceni S-05 versenycsoportban versenyzem.

Első állományomat nagybátyámtól Bojtár Sándortól kaptam. Jelenlegi állományom Kitujak Pali bácsitól Orosházáról és Reményi Imre bácsitól Kunhegyesről származik.

Kitujak Pali bácsitól először 1983-ban De Baree, Desmeth Mateys, Van Hee és Texire Aaden galambokat hoztam be, melyekkel első eredményeimet értem el.

Később Marta Van Gel Aarden, Jef Symons, Gebrudes Janseen és Ashil Leus galambokat hoztam tőle, ezekkel a galambokkal már nagyo szép eredményeket értem el.

Jelenlegi állományom gerincét is ezek a 20 éve tisztavérben tenyésztett egyedek alkotják.

Később Reményi Imre bácsitól tisztavérű Mauritz Delbár galambokat hoztam ennek a tenyészetnek az erősítésére ami úgyérzem sikerült.

Eddigi pályafutásom alatt mindig a rövid és középtávú versenyek híve voltam. De 2004. évi nyílt országos maratoni verseny után kedvet kaptam a hosszú távú és maratoni versenyekhez is, mivel ebben az évben a Hamburgi 1050 km-es versenyen 5 küldött galambból 5 befutós csapatversenyt nyertek 100%-os teljesítménel galambjaim a 19-es TörökszentmiklósiTagszövetségben.

A 2009. évtől tagja vagyok a Pannon Maraton Klubnak.

2011 évben it is széperedményeket tudhatok magaménak.

Az első Licsei versenyen Megyei 4.helyezés, Tagszövetségi 3. helyezés értek el galambjaim.

Magdeburg i. Megyei 4. helyet és tagszövetségi 3. helyezett lett a galambom. Ugyan ezen a versenyen Tagszövetségi csapat 1.helyezést értek el galambjaim.Köszönöm, hogy ellátogatott honlapomra.

Sporttársi üdvözlettel: Molnár Mihály 2018-Február 17, DebrecenSzólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Papp Vilmos [ 2015-08-28 21:09 ]

Szia Misi!
Szuper a weboldalad, különösen tetszett a törzsek bemutatása. További sok sikert!
Üdv. Papp VilmosTóth Lajos [ 2013-12-06 22:52 ]

Nagyon tetszenek a galambok! Főleg a tisztavérű Symons és Delbárok. Nálam is vannak tiszta vérű Symonsok. Igyekszem is őket így tenyészteni tovább. Tisztelettel: Tóth LajosCsömör Oszkár [ 2013-11-11 09:49 ]

Ú kedves Mihály nem semmi galambokTakács Ferenc [ 2013-04-05 21:55 ]

Tisztelettel üdvözöllek Misi! Elnézésed kérem,hogy zavarni merészkedem nyugalmad. Nagyon megtetszett a lapodon a sötét hímed. Ha nem titok, légyszíves áruld már el nekem a származását. Előre is köszönöm, sportbaráti tisztelettel Takács Ferenc. Túrkeve. 26 Tagszöv R-21 Egyesűlet.hghhcc [ 2010-02-06 22:01 ]

Szuper de lehetne jób is!!!!
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!